VILKOR

Betalning
Betalning sker direkt efter fotograferingen. Jag tar swish! Bröllopfotograferingar får en faktura ca två dagar efter bröllopet, en faktura med 10 dagars betalning. Jag påbörjar bilderna när betalningen är inne hos mig.

Bildleverans
Alla bra bilder, utvalda av mig levereras via ett webbgalleri som ni får inloggningsuppgifter skickade till er, via mail. Bilderna levereras som högupplösta JPG-filer.

Bildanvändning
Bilderna levereras med fri användningsrätt för privat bruk och framkallning. Vid publicering på internet ska ”Fotograf per nordin ” anges. Alternativt www.pernordinfotograf.com

Publicering av bilder
När ni väljer mig som fotograf så godkänner ni också att jag får använda bilderna i min normala marknadsföring. Om det är några bilder som inte känns ok att publicera så respekterar jag självklart det. Prata med mig om detta innan eller under fotograferingen i sådant fall. Om jag skulle vilja använda foton i något utanför min normala marknadsföring måste jag kontakta er först och stämma av om det är OK. Med normal marknadsföring menas min portfolio, hemsida, facebooksida, instagram samt i mitt eget marknadsföringsmaterial, som till exempel presentkort, prislistor, flygblad.
Fotografen har alltid rätt att använda bilderna i sin egen portfolio

Avbokning
Om du uteblir eller lämnar återbud senare än 24 timmar innan din bokad tid, 600kr
Reseersättning. Jag är flexibel med att ta mig en bit, men det tillkommer en milersättning med
50 SEK/mil utanför Borlänge kommun. Det gäller samma avbokningsvillkor för alla fotograferingar..

bilderna leveras av shootproof.